Kontakti

DUA TOURIST si pjese perberes e DUA group , eshte themeluar në fillim të vitit 2013.

Pak më shumë se një muaj në udhëtimin tim dhe pyes veten se si kam ndryshuar. Sigurisht që përvojat që kam pasur dhe gjërat që kam parë më kanë formësuar.

  Prizren

  Rr.Wesley Clark, P-C-19
  Prizren
  20000
  Republika e Kosovës

  Kukës

  Aeroporti i Kukësit
  2400
  Kukës
  Shqipëri