Ne jemi DUA TOURIST Agjensi Udhëtimesh e Klasit Botëror

Udhëtime, Pushime, Shetitje për të krijuar përvoja në vende të ndryshme të botës. Të gjitha këto shërbime në një adresë.

Kjo aventurë nuk ka të bëjë me ndryshimin, por duket se është e pashmangshme.

DUA TOURIST si pjese perberes e DUA group , eshte themeluar në fillim të vitit 2013 si një agjenci private e udhëtimit ,e cila rezultoi qe ne fillim një nga agjencitë e udhëtimit më të respektuara dhe udhëheqëse në Kosovë.

Ne jemi të përkushtuar për të ofruar klienteve tanë vlerat më të mira dhe më të kenaqshme te mundshme ne te gjitha sherbimet e mundura qe mund te kete nje agjensi udhetimesh e niveleve me te larta deri me sot.

Ne kemi një numër të madh të klienteve që kanë zgjedhur agjensinë tonë , në saj të shërbimeve profesionale , per te zbuluar bukuritë e vendeve të ndryshme në botë , një vend të veçantë marrin gjithashtu Kosova dhe Shqipëria

DUA TOURIST ofron shërbime mikpritese dhe percjellese gjatë gjithë vitit . Ne kemi menaxherët më me përvojë në industrinë turistike , njerëzit që kanë shumë përvojë në turne. Ata kujdesen për të gjitha detajet kështu që ju mund të relaksoheni dhe të gëzoni shetitjet dhe pushimet..

Besimi ynë në punë , njohurite tona eksperienca & perkushtimi janë disa nga arsyet pse njerëzit zgjedhin të udhëtojnë me ne .

Ne besojmë në komoditet dhe kënaqësi , ne turne, kështu që ne jemi kujdesur ne zgjedhjen e hotele që t’ju ofrojnë klienteve tane komoditetin më të madh dhe shërbim.

Me pak fjalë , ne jemi këtu për t’ju shërbyer juve ,për te ju ofruar mundesi qe te shifni çdo bukuri te vendit tone te bukur , të bëjmë çmos qëtë paraqesim denjesisht atdheun tonë .
Ne jemi krenar për të ndarë mrekulli e e tij me ju.. dhe të gjitha mrekullite e botes poashtu.

Andaj nese ke nje plan per te udhetuar apo te duhet informacion me shume per çdo vende të botes apo lidhur me çmimet e udhetimeve tuaja për çdo destinacion të botes mos humbisni kohe na kontaktoni neve dhe do bindeni ne cilesine mirefillte e sherbimeve tona.

Udhëtoni me ne dhe shijoni kënaqësinë e udhëtimit!

 

0
Udhëtime
0
Klientë të kënaqur


Kontaktoni Me Ne

Na Shkruani

    Njihuni me Ekipin Tonë

    Përkushtim, Kujdes dhe Kompetencë