Oferta Speciale

Politikat e Privatsisë

Kjo politikë e privatësisë përshkruan se si informacionet tuaja personale mblidhen, përdoren dhe shpërndahen kur vizitoni ose bëni një blerje nga  ky website

Informacione personale që mbledhim
Kur vizitoni sitin, ne mbledhim automatikisht informacione të caktuara në lidhje me pajisjen tuaj, duke përfshirë informacione në lidhje me shfletuesin tuaj të internetit, adresën IP, zonën e kohës dhe disa nga cookie-t që janë instaluar në pajisjen tuaj. Për më tepër, ndërsa shfletoni sitin, ne mbledhim informacione rreth faqeve individuale të internetit ose produkteve që ju shikoni, cilat faqe interneti ose terma kërkimi ju referuan në sit, dhe informacione rreth asaj se si bashkëveproni me Faqen. Ne i referohemi këtij informacioni të mbledhur automatikisht si "Informacion i pajisjes".

Ne mbledhim informacionin e pajisjes duke përdorur teknologjitë e mëposhtme:
- "Cookies" janë skedarë të të dhënave që vendosen në pajisjen ose kompjuterin tuaj dhe shpesh përfshijnë një identifikues unik anonim. Për më shumë informacion rreth cookies dhe si të çaktivizoni cookies, vizitoni http://www.allaboutcookies.org.
- "Skedarët log" ndjekin veprimet që ndodhin në sit, dhe mbledhin të dhëna duke përfshirë adresën tuaj IP, llojin e shfletuesit, ofruesin e shërbimit të Internetit, faqet referuese / dalëse dhe pullat e datës / orës.
- "Fenerët në internet", "etiketat" dhe "pikselat" janë skedarë elektronikë që përdoren për të regjistruar informacione rreth mënyrës se si e shfletoni sitin.

Për më tepër kur bëni blerje ose përpiqeni të bëni një blerje përmes faqes, ne mbledhim informacione të caktuara nga ju, duke përfshirë emrin tuaj, adresën e faturimit, adresën e transportit, informacionin e pagesës (përfshirë numrat e kartës së kreditit ), adresën e postës elektronike dhe numrin e telefonit. Ne i referohemi këtij informacioni si "Informacion për porositjen".

Kur flasim për "Informacionin Personal" në këtë Politikë të Privatësisë, ne po flasim për Informacionin e Pajisjes dhe Informacionin e Rendit.

Si i përdorim informacionet tuaja personale?

Ne përdorim Informacionin e Rendit që mbledhim përgjithësisht për të përmbushur çdo porosi të vendosur përmes Sajtit (përfshirë përpunimin e informacionit tuaj të pagesës, rregullimin e transportit dhe sigurimin e faturave dhe / ose konfirmimeve të porositjes). Për më tepër, ne përdorim këtë Informacion të Rendit për:
- Komunikoni me ju;
- Kontrolloni urdhërat tanë për rrezik potencial ose mashtrim; dhe
- Kur jeni në përputhje me preferencat që keni ndarë me ne, t'ju ofrojë informacion ose reklamë në lidhje me produktet ose shërbimet tona.

Ne përdorim Informacionin e Pajisjes që mbledhim për të na ndihmuar të kontrollojmë rreziqet dhe mashtrimet e mundshme (në veçanti, adresën tuaj IP), dhe më përgjithësisht për të përmirësuar dhe optimizuar Faqen tonë (për shembull, duke gjeneruar analiza për mënyrën se si klientët tanë shfletojnë dhe bashkëveprojnë me Faqen, dhe për të vlerësuar suksesin e fushatave tona të marketingut dhe reklamave).

Duke ju shpërndarë informacionin personal
Ne ndajmë Informacionin tuaj Personal me palë të treta për të na ndihmuar të përdorim Informacionin tuaj Personal, siç përshkruhet më lart. Për shembull, ne përdorim Shopify për të fuqizuar dyqanin tonë online - mund të lexoni më shumë rreth asaj se si Shopify përdor informacionin tuaj personal këtu: https://www.shopify.com/legal/privacy. Ne gjithashtu përdorim Google Analytics për të na ndihmuar të kuptojmë se si klientët tanë përdorin Faqen - ju mund të lexoni më shumë rreth asaj se si Google përdor informacionin tuaj personal këtu: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. Ju gjithashtu mund të hiqni dorë nga Google Analytics këtu: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Më në fund, ne gjithashtu mund të ndajmë Informacionin tuaj Personal për t'u pajtuar me ligjet dhe rregulloret në fuqi, për t'iu përgjigjur një kërkese, urdhër kërkimi ose një kërkese tjetër të ligjshme për informacionin që marrim, ose për të mbrojtur ndryshe të drejtat tona.

Reklamimi i sjelljes
Siç përshkruhet më lart, ne përdorim Informacionin tuaj Personal për t'ju siguruar reklama të synuara ose komunikime të marketingut për të cilat besojmë se mund të jenë me interes për ju. Për më shumë informacion mbi atë se si funksionon reklamimi i synuar, mund të vizitoni faqen edukative të Nismës për Reklamim Rrjeti ("NAI") në http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Ju mund të hiqni dorë nga reklamimi i synuar duke përdorur lidhjet më poshtë:
- Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
- Google: https://www.google.com/settings/ads/anonym
- Bing: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

Për më tepër, ju mund të hiqni dorë nga disa prej këtyre shërbimeve duke vizituar portalin e zgjedhjes së Aleancës së Reklamave Dixhitale në: http://optout.aboutads.info/.

Mos gjurmo
Ju lutemi vini re se ne nuk e ndryshojmë mbledhjen e të dhënave të sitit tonë dhe përdorimin e praktikave kur shohim një sinjal Mos u Ndiqni nga shfletuesi juaj.

Të drejtat tuaja
Nëse jeni banor europian, ju keni të drejtë të përdorni informata personale.